Over ons

WIE ZIJN WIJ?

Dias nv is al jaar en dag gekend voor de goede service, de kwaliteitsvolle oplevering, uitgebreide expertise en ervaring en de persoonlijke contacten.

Renaat staat elke dag voor u klaar om u te helpen de juiste keuzes te maken, uw onderhoud van uw wagens te verzorgen,…

WAT DOEN WE?

Bij Dias nv ben je aan het juiste adres voor alles van brandweervoertuigen, ziekenwagens, materiaal of politievoertuigen,… en nog zoveel meer. Indien je graag wat meer informatie wenst kan u gerust contact opnemen, maar neem gerust een kijkje doorheen onze realisaties. Dit geeft al een mooi beeld wat we gerealiseerd hebben, vergis u niet. Dit is slechts een deeltje van onze realisaties. Overal in België en Nederland kan u wagens van ons terugvinden.

WIJ BIEDEN EXPERTISE, ERVARING EN KWALITEIT

Op maat gemaakt

Al onze wagens worden op maat gemaakt, het framework wordt geleverd en wij zorgen ervoor dat alle details uitgewerkt worden zoals u het wil.

Kwaliteit

Wij bieden een hoge kwaliteitsgarantie, dit door middel van alles in eigen handen te nemen en ervoor te zorgen dat aan uw eisen kan voldaan worden.

Waarden en normen

Onze waarden en normen staat hoog in ons vaandel, zo zorgen wij ervoor dat aan de beste normen wordt voldaan om van uw wagen een praalstuk te maken.

Onderscheidend

Niet alleen zorgen wij voor op maat gemaakte producten, kwaliteit en innovatie. Daarnaast proberen wij ons ook constant te onderscheiden op de markt. Zo kunnen wij voor u het unieke gedeelte aanbieden die uw wagen net nodig heeft.

Innovatief

Wij onderscheiden ons in de markt door met nieuwe technologieën aan de slag te gaan en er zo voor te zorgen dat in uw wagen steeds de laatste versies geïmplementeerd worden. Met de kwaliteitswaarborg hoog in het vaandel.

Onderhoud

Na de aankoop van een wagen kan u altijd bij ons terecht voor het onderhoud ervan, ook tijdens het onderhoud zorgen wij ervoor dat alles zo snel mogelijk en met een zeer hoge kwaliteit wordt uitgevoerd.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x